Skip to content

Referentie: professionalisering in online boekhouden voor Gearbox Innovations

Als team werken aan het succes van onze klanten… En doelen behalen. Dat is wat wij doen: ondernemers  in de regio coachen naar een hoger doel. En één van deze ondernemers is Gearbox Innovations uit Maasdijk!

Vision & Robotisering in het Westland: Gearbox Innovations

Get to know… Gearbox Innovations! Hét R&D Bureau van het Westland, gericht op vision- & roboticaoplossingen voor de tuinbouw en plantresearch. En wanneer we het hebben over innovaties in de tuinbouwsector, zit je in het Westland natuurlijk goed. Zo maakt Gearbox Innovations slimme producten die het dagelijks werk vereenvoudigen, verbeteren of versnellen. Van concept ontwerp, mechanisch engineering, software ontwerp tot realisatie. Hoe zij dit doen? Met Westlandse mentaliteit: slim, praktisch en met opgestroopte mouwen.

Gearbox Innovations & Westland Accountancy

Simone, Algemeen Directeur van Gearbox Innovations: “Via vrienden zijn wij in contact gekomen met Ferry, mede eigenaar van Westland Accountancy. Sinds ongeveer een jaar helpt Westland Accountancy ons bij het verder professionaliseren en automatiseren van ons bedrijf. We hebben namelijk een flinke groei doorgemaakt en zijn binnen een jaar verdubbeld in personeel. Dus vooral op gebied van (salaris)administratie is begeleiding en ondersteuning welkom. Hierin is Westland Accountancy de perfecte partner.”

Professionalisering in online boekhouden

Boekhouden kan op vele manieren. En online boekhouden is vandaag de dag steeds toegankelijker via apps, mooie systemen en de juiste koppelingen met uw eigen softwarepakket. Wij nemen het werk uit handen… Of combineren onze kennis samen met uw administratieafdeling. Zoals in het geval van Gearbox Innovations, die zelf ook een administratief medewerker in dienst hebben. Samen gaan we voor hetzelfde doel. 24/7 inzicht, tijdwinst behalen en gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

Simone: “Dankzij Westland Accountancy verloopt heel ons administratieve proces nu digitaal. Wanneer het aankomt op slimme processen en techniek voor je te laten werken, zijn Westland Accountancy en Gearbox Innovations een goede match. Dit is namelijk wat wij zelf ook aanbieden: procesoptimalisatie en automatiseren. Hierdoor zijn we het ook snel met elkaar eens.” besluit Simone met een lach.

De coaches van Westland Accountancy

“Waar de coaches van Westland Accountancy in uitblinken? In proactief meedenken en snel schakelen. En het feit dat je ze altijd kunt bereiken. Echt Westlands dus: betrokken en dichtbij. Doordat wij zo hard groeien, komt er steeds meer aan bod om te bespreken. Voor verschillende vraagstukken maken we dan ook gebruik van verschillende bedrijfscoaches.

Als coach van een sport ben je betrokken. Welke sport beoefen je zelf?

Simone: “Badminton en wielrennen. Heerlijk, om even een frisse neus te halen en weg te zijn achter de computer. En wielrennen doe ik dan natuurlijk het liefst langs de Nieuwe Waterweg richting Hoek van Holland en door het Westland!

“Westland Accountancy is voor ons uniek omdat… Ze altijd klaarstaan met advies en wanneer je een vraag hebt, ze meteen bereikbaar zijn. We hebben het gevoel dat ze ons goed kennen en het beste met ons voor hebben.”

 

Back To Top