Skip to content

Sponsor Talent van het Jaar – Westlands Voetbalgala

Als Westland Accountancy coachen wij als Softwarecoach, Ondernemerscoach, Kredietcoach en Werkgeverscoach onze klanten waardoor zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Hierdoor zijn ze nog beter in staat om de door hun gestelde doelen te bereiken. Om hieraan uiting te geven sponsort Westland Accountancy “het talent van het Jaar” tijdens het Westlands Voetbalgala en zullen wij deze prijs overhandigen tijdens het Westlands Voetbalgala op 6 juni a.s. 

Westlands Voetbalgala 6 juni

Unicum Elzenhagen in Poeldijk is dinsdag 6 juni de locatie voor het Westlands Voetbalgala. De beste speler van het seizoen 2016-2017, de beste doelman, het grootste talent, de topscorer van de regio en het Elftal van het Jaar zullen er voor op het podium staan. Het wordt een avond waarvan iedereen straks zal zeggen: ‘Daar moet ik de volgende keer (weer) bij zijn.’ Tot die tijd wachten wij in spanning af…!

Video genomineerden Westlandse Voetbalprijzen 2016/2017

Heeft u de mooie uitzending op de WOS TV over het Westlands Voetbalgala al gezien? Na 2 minuten zelfs een mooi bedrijfsfilmpje van Westland Accountancy. Bekijk de video over de voetbalkampioenen. 

Back To Top