Skip to content

Subsidie aanvragen voor scholing? Wij kunnen je daarbij helpen!

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. In 2022 kun je als werkgever weer subsidie aanvragen om te investeren in de basisvaardigheden van je werknemers.

Wil je als werkgever subsidie aanvragen voor scholing? Dan moet dit leiden tot een betere taalvaardigheid, rekenvaardigheid en/of betere digitale vaardigheden van jouw werknemers of zzp’ers die voor je bedrijf werken. Het maakt niet uit of de weknemer Nederlands als moedertaal heeft of dat het gaat om een (arbeids-)migrant.

Let op: de subsidie mag alleen ingezet worden voor werknemers met een taalniveau lager dan het referentieniveau 2F, rekenvaardigheid op een niveau lager dan referentieniveau 2F, of digitale vaardigheden op een niveau lager dan het basisniveau 2.

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw aanvraag op tijd op de juiste plek ligt. Heb je vragen over de subsidie of wil je dat wij de subsidie voor je aanvragen? Neem dan contact met ons op via deze link, wij helpen je graag verder!

Bron: Tel mee met Taal

Back To Top