Skip to content

Diana Hartman

Relatiebeheerder / Belastingadviseur

Diana en de fiscale coach: de perfecte match

Diana is bij Westland Accountancy relatiebeheerder, fiscale coach én belasting adviseur. Met ruim 20 jaar ervaring weet zij een goed gesprek met een ondernemer op een hoger niveau te brengen.

“Een coachrol die goed bij mij past, is de Fiscale Coach. Ik ‘speel’ graag met de fiscale positie van ondernemers en ben op de hoogte van alle mogelijkheden rondom belastingaangelegenheden. Flexibiliteit komt daarbij te pas. Zodat de aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of loonbelasting niet langer als een koude douche voelt”.

“Ook praat ik graag met de ondernemer over de toekomst. Waar wil de ondernemer naar toe groeien of houdt hij liever alles bij hetzelfde? Of kiest hij voor investeren en helpen wij bij het mogelijk maken van deze groei. Daar zitten veel uitdagingen, zowel financieel als fiscaal”.

Hoe sportief is Diana? “Twee keer per week ben ik in het Wateringse Hofpark aan het bootcampen. Het trainen in een groep is gezellig en de trainer motiveert enorm. Daar kan ik goed mijn energie in kwijt en mijn hoofd leeg maken.

Back To Top