Skip to content
Ingrid Suijkerbuijk
Ingrid Suijkerbuijk

Ingrid Suijkerbuijk – Duijvestijn

Senior Salarisadviseur

Laat uw salarisadministratie maar rustig aan ons over

Ingrid is bij Westland Accountancy als HRM Coach hét aanspreekpunt voor uw salarisadministratie. Met meer dan 15 jaar ervaring en een flinke dosis Westlandse mentaliteit zorgt Ingrid ervoor dat onze klanten met een gerust hart de salarisadministratie aan ons over kunnen laten.

“De salarisadministratie is voor veel ondernemers nou echt zo’n vraagstuk dat ‘erbij komt’. Je zit er niet op te wachten. Maar het moet wél tot in de puntjes geregeld zijn.” En dat is precies waar Ingrid voor zorgt.

“Samen met mijn collega Leonie verzorg ik salarisadministraties voor onze klanten. Daarnaast adviseer ik klanten met allerlei personeelsgerelateerde vragen zoals: ‘Ik wil iemand aannemen. Wat moet ik diegene betalen? En welke arbeidsvoorwaarden passen daarbij?’ Bij Westland Accountancy werken we met meer dan 20 cao’s. Dus ik houd mijn vakstudie goed bij en weet wat er allemaal gebeurt om zo in te spelen op specifieke vragen.”

Hoe sportief is Ingrid? “Ik ga regelmatig naar de sportschool. Ik word graag gemotiveerd en nu is het toch wel erg druk om veel te sporten. Wandelen doe ik ook graag wel, want na een dag zitten kom ik graag in beweging.”

Back To Top