skip to Main Content
Leonie
Leonie
Salarisadministrateur
Leonie

Leonie Elshof – van der Kooij

Salarisadministrateur

Leonie voelt zich thuis in het ‘WA’-veld!

Leonie houdt zich bezig met loonstroken, loonaangiftes en beantwoordt als werkgeverscoach alle vragen die vanuit de klant hierbij komen kijken. Heel wat anders dan dat ze voorheen deed. Leonie: “Hiervoor was ik projectcoördinator voor diverse beurzen en tentoonstellingen. Dit heb ik 12 jaar lang gedaan en op een gegeven moment ging dit op de automatische piloot; ik was toe aan iets anders. Toen kwam Westland Accountancy op mijn pad nadat ik een vacature in de krant zag staan. Ik besloot om deze uitdaging aan te pakken!”

Verder groeien bij Westland Accountancy door combinatie theorie en praktijk

Westland Accountancy geeft haar nu de mogelijkheid om de opleiding loonadministratie te volgen. De combinatie praktijk en theorie is nou eenmaal een fijne combinatie om verder te groeien. Leonie ondersteunt onze ervaren werkgeverscoach Ingrid.

Leonie: “Ik hou van de werkwijze van Westlandse bedrijven. Daarnaast vind ik het prettig om bij een wat kleiner bedrijf te werken met afwisselende taken. In de klantenkring heeft Westland Accountancy vrij bekende bedrijven uit de regio. Het is leuk om in de Westlandse wereld te blijven, je blijft je thuis voelen.”

 

Back To Top