Skip to content

Martijn van der Zanden

Accountant / Relatiebeheerder / Directie

Naast het bespreken van de cijfers, creëren we samen inzicht door doelgericht te ondernemen

Als Accountant-Administratieconsulent vindt Martijn het belangrijk om echt betrokken te zijn bij de klant. “De vraag en behoefte van de klant vormt de basis. Voor de ene klant is een praatje voldoende om te weten hoe het met het bedrijf gaat. Met de andere klant gaan we ieder kwartaal om tafel om inhoudelijk te bespreken hoe de onderneming ervoor staat. Naast het bespreken van de cijfers, creëren we samen inzicht door doelgericht te ondernemen en denken we mee over de visie, missie, strategie en doelstellingen van een klant. Door mijn brede financiële achtergrond ben ik in staat om klanten – naast financieel en fiscaal advies – ook te voorzien van strategische, bedrijfseconomische adviezen.”

Martijn is als accountant bevoegd om specifieke financiële overzichten te voorzien van een accountantsverklaring, zodat het maatschappelijk verkeer kan vertrouwen op de juistheid van deze overzichten. “Door een passende accountantsverklaring bij de financiële overzichten te verstrekken, kunnen wij dit maatschappelijk vertrouwen waarborgen.”

Ook intern is Martijns betrokkenheid onmisbaar. “Als kwaliteitsmanager ben ik operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit binnen onze organisatie. Een van de taken die hiertoe behoort is het overleggen met collega-accountant Peter die in het specifiek over dit onderwerp gaan.”

 

Back To Top