Skip to content

Peter van der Wilk

Accountant / Relatiebeheerder

Mijn rol gaat verder dan accountant

Binnen Westland Accountancy ben ik eindverantwoordelijk als accountant, maar mijn rol gaat verder dan dat. In de afgelopen decennia heb ik mogen optreden als motivator, vraagbaak, vertrouwenspersoon en sparringpartner; dit maakt mij een ervaren ondernemerscoach. Mijn doel? Samen met de ondernemer mooie plannen maken voor de toekomst!

Cijfers zijn de uitkomst van de gekozen visie en strategie van een ondernemer en dienen dus als basis voor het maken van plannen voor de toekomst. Bij Westland Accountancy mag je verwachten dat de aangereikte cijfers betrouwbaar zijn en daarmee als solide basis dienen voor het nemen van belangrijke beslissingen – indien gewenst, samen met ons.

Zelf kom ik uit een ondernemersfamilie, die achtergrond neem je mee in gesprekken. Ik weet bijvoorbeeld hoeveel impact een bedrijf kan hebben op de familie. Als adviseur begeleid ik ondernemers bij de gehele route: van het opstellen van een ondernemingsplan en het kopen of starten van een onderneming tot aan bedrijfsopvolging en -overname.  Tussentijds help ik ondernemers met veel plezier bij onder andere het bereiken van een optimale fiscale, financiële en juridische structuur.  

Heb je vragen over jouw ondernemingsplan, of bijvoorbeeld over een bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht? Neemt u dan gerust contact met mij op. 

Back To Top