Skip to content

Tom geeft gas als stagiair bij Westland Accountancy

Stagelopen kan als een sprong in het diepe voelen. Bij Westland Accountancy verwelkomen we studenten echter met plezier. Zo ook Tom de Haas, student Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam, die ons team sinds november versterkt als stagiair. “Via een kennis ben ik in aanraking gekomen met Westland Accountancy. De vooruitstrevendheid sprak me meteen aan. Bovendien viel me op dat er veel kennis in huis is voor een relatief kleinschalig kantoor, waar ik ontzettend veel van kan leren,” deelt Tom over zijn keuze. Hoe Tom zijn stage binnen Westland Accountancy tot nu toe ervaart?

 

Bij Westland Accountancy voel ik mij als een vis in het water. Bij vragen kan ik altijd bij iemand terecht, iedereen is heel behulpzaam. Ik ben blij dat ik mij zo kan blijven ontwikkelen.

 

In de fast lane bij Van der Ende Racing Inn

Als Accountancy student in de laatste etappen van zijn tweejarige Associate Degree opleiding voert Tom een onderzoek uit. Af en toe – figuurlijk – uit bocht vliegen hoort hierbij. Daarom bracht Tom een bezoek aan een van onze gewaardeerde klanten, Van der Ende Racing & Fun in Poeldijk. Dit bedrijf, oorspronkelijk bekend om het karten, beschikt tegenwoordig ook over glow minigolf, lasergame en X-Cube escaperooms. Na een waardevol interview met de klant, moesten deze activiteiten natuurlijk ook uitgetest worden.

 

Een aanrader?

Samenwerking, gezelligheid en initiatief – deze woorden vatten zijn stageperiode bij Westland Accountancy perfect samen. Tom zou een stage bij Westland Accountancy dan ook aanraden aan anderen: “Als je flink wil doorpakken en groeien, is een stage hier echt wat voor jou. Het is hier ook altijd gezellig.”

 

Tom loopt nog tot en met het einde van het schooljaar stage bij ons. Ben of ken jij zijn opvolger? Vraag Ferry eens naar de mogelijkheden via vacature@westlandaccountancy.nl!

Back To Top