Skip to content

Verhuisbericht [video]

Yes. Wij zijn verhuisd. Ons nieuwe adres is: Boswoning 1, 2675 DZ Honselersdijk.

Bekijk ons video-verhuisbericht:

Deze week hebben de drie eigenaren van Westland Accountancy (Peter van der Wilk, Paul Groenewegen en Ferry Zuiderwijk) samen met het team hun intrek genomen in het nieuwe pand aan de Boswoning 1 in Honselersdijk.

Meer ruimte en betere bereikbaarheid

Peter: “Wij zochten al langere tijd naar een locatie met meer ruimte om klanten te ontvangen. We zijn enorm blij met de ruime eerste etage aan de Boswoning. Deze plek past goed bij ons. Het pand beschikt over veel licht, heeft uitzicht op de kassen, veel parkeerruimte en extra spreekkamers om onze relaties persoonlijk te ontvangen.” Zowel Peter, Paul als Ferry zijn erg trots op het resultaat wat de bouwpartners hebben gerealiseerd.

Paul vervolgt enthousiast: “Echt fantastisch om te zien dat we met de juiste partners hebben gewerkt, want zij zorgden boven verwachting dat alles exact volgens planning verliep. En het resultaat is top. Alles is schitterend afgewerkt en het klimaat is ingeregeld. We kunnen vanaf het nieuwe jaar – mits de corona situatie het toelaat – hier heel fijn aan het werk.”

“Onze filosofie is zoveel mogelijk digitaal werken en door een perfect ICT-netwerk, de beste wifi-verbinding kunnen wij onze klanten volledig in de ‘cloud’ helpen met hun boekhouding. Zo veel als we op afstand zijn op dit moment, zo blij zijn we met de ruime parkeerruimte en spreekkamers om onze klanten ook persoonlijk van advies te voorzien”, sluit Ferry af.

Het gehele team heeft geholpen met de verhuizing op 31 december en daarmee zitten zij ook op een bijzondere werkplek waar het superfijn is om met elkaar te werken.

Snelle realisatie met dank aan alle bouwpartners

“Nogmaals dank aan onze bouwpartners voor dit schitterende resultaat”.

Weboma (bouw pand)

Verkade Klimaat  (verwarming en koeling)

Elektravon (elektra en data)

Intermontage (interieurbouw)

SV Collectie (werkplekken)

Worst Reclame (gevelreclame)

JR IT (IT hardware en software)

Iedema projectstoffeerders (vloerbedekking)

Rijsdijk Projectmanagement (projectmanagement)

HET Architecten (architect)

Paul Sosef Stuc Vlak Spuit Strak (stucwerk)

Laura Kleijwegt (interieur design)

Kroes Aannemingsbedrijf  (aanleg buitenterrrein)

Kindow (zonwering binnenkant)

100% Leiden (video vlogs)

Back To Top