Skip to content

Westland Accountancy sponsort Westlandse racer Jack van der Ende

Westland Accountancy coacht niet alleen bedrijven op het gebied van accountancy. Wij helpen sportieve ondernemers in de sportbranche ook graag hun doel te bereiken. Zo sponsoren wij de snelste in zijn klasse: Westlander Jack van der Ende. Hij rijdt op 10 en 11 april zijn eerste race van het seizoen in de nieuwe BMW M2 op het circuit van Zandvoort samen met zijn teammaat Max Veels.

Samen op weg naar de winst

Jack: “Vorig jaar hebben we niet gereden door de coronacrisis, maar dit jaar is het wel gelukt om sponsoring bij elkaar te vinden om in de nieuwe BMW M2 Cup te rijden. Onze BMW M2 heeft 450pk en ik kan niet wachten om hier mee te racen. Er zullen zo’n 20 à 25 auto’s aan de start verschijnen in dezelfde klasse en dit belooft dan ook wat moois te worden.”

Jack is een ervaren coureur en heeft dit jaar zijn jubileum. Hij viert zijn 25e jaar in de autosport, wat zou mooier zijn om dit jaar het kampioenschap binnen te halen! Jack rijdt nu twee jaar samen met zijn maat Max Veels. Het stel heeft al bewezen een heel sterk rijders duo te zijn. Dit biedt vertrouwen voor komend seizoen.

Westland Accountancy wenst Jack heel veel succes dit seizoen en feliciteert hem met zijn 25-jarig jubileum. Benieuwd wat Westland Accountancy voor u kan betekenen? Onze bedrijfscoaches helpen u graag om samen uw doel te behalen. Of dit nu gaat om sportief ondernemen of een mooie winst op het circuit.

Back To Top