Skip to content

And the winner is… Westland Accountancy!

Tromgeroffel. Opbouwende spanning. Een jury die nog even de zaal inkijkt. En dan komt het verlossende woord: “De prijs voor Beste Sjabloon 2015 gaat naar de TuinbouwMonitor van Westland Accountancy!”

Westland Accountancy is continu bezig om de nieuwste technologie toe te passen in hun dienstverlening. Want: nieuwe techniek geeft klanten beter zicht op hun onderneming. Het geeft Westland Accountancy daarnaast de ruimte om hun rol als businesscoach uit te voeren. Het ontwikkelen van speciale sjablonen, die zorgen voor uitgebreide en overzichtelijke managementinformatie, voor specifieke bedrijfssectoren is één van die technieken.

Westland Accountancy heeft de TuinbouwMonitor speciaal gemaakt voor hun klanten in de tuinbouwsector. Het geeft ondernemers in enkele schermen een helder overzicht hoe het bedrijf ervoor staat. Voor tuinbouwondernemers gaat het dan om hun omzet, arbeids- en energiekosten én natuurlijk om een inzicht in de cashflow voor komende periode. Zodoende heeft de tuinbouwondernemer een compleet beeld en kan deze beter sturen op kosten, resultaten en liquiditeit.

De energie en kennis die Westland Accountancy in de TuinbouwMonitor heeft gestoken, is niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn ontzettend trots dat Visionplanner de TuinbouwMonitor als beste managementinformatiesysteem van dit jaar heeft uitgeroepen. Dergelijke managementinformatiesystemen kunnen zij ook voor andere branches maken en zo ondernemers nog meer houvast geven. Is uw branche ook geholpen met zo’n geavanceerd en easy-to-use instrument? Dan gaan zij daarover graag met u in gesprek.

 

Back To Top