Skip to content

Martijn gediplomeerd voor zijn AA-opleiding

Afgelopen vrijdag heeft Martijn van der Zanden zijn post-bacheloropleiding accountancy behaald. Na zijn bachelor accountancy is hij aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij Westland Accountancy en meteen zijn vervolgopleiding gestart. Wij geven talent graag ruimte om te groeien. Lees meer over de behaalde opleiding en de (sportieve) gedrevenheid van Martijn!

Specifiek gericht op het mkb

Twee jaar duurde het theoretische gedeelte. Deze is nu afgerond met het in ontvangst nemen van zijn diploma van de opleiding ‘AA-opleiding Acccountancy-mkb’. Martijn: “De opleiding is specifiek gericht op het midden- en kleinbedrijf (mkb). De meeste klanten van Westland Accountancy vallen hieronder, dus deze vervolgstudie sluit hier goed bij aan. Hierdoor kan ik meer bijdragen aan Westland Accountancy en onze klanten.”

Goede aansluiting tussen theorie en praktijk

Elke vrijdag ging Martijn naar Full•Finance in Utrecht om samen met andere jonge accountants in opleiding theoretische opdrachten uit te voeren. “Alle studenten waren werkzaam bij (kleinere) accountantskantoren, daarom werd er ook rekening gehouden met de drukkere periodes. Mede hierdoor en door de goede aansluiting tussen theorie en praktijk, was deze studie goed te combineren met mijn baan bij Westland Accountancy’’.

“Tijdens de opleiding kreeg ik diverse opdrachten, zoals strategievraagstukken, die ik meteen kon toepassen in de praktijk. Dit maakte het leuk en zorgde er uiteindelijk ook voor dat de opleiding soepel verliep”.

Wat is je doel en ambitie?

“Praktijkervaring is heel belangrijk voor mijn verdere ontwikkeling tot AA accountant. Na het afronden van de praktijkopleiding mkb bij de NBA – waar ik nog 1,5 jaar mee bezig ben – mag ik mij officieel junior accountant noemen.”

Was het goed te combineren met je sport?

“Zelf zwem ik een paar keer per week baantjes. Dit kan ik indelen wanneer ik wil, dus kon ik dit gewoon blijven doen. Daarnaast ben ik sinds kort begonnen met een nieuwe sport, squashen!”

Begeleiding van talent bij Westland Accountancy

Sinds Martijn bij ons werkt als Assistent Accountant hebben wij hem letterlijk de ruimte gegeven om zich verder te ontwikkelen tot accountant. Wij gaven hem de mogelijkheid om opleiding te volgen en faciliteerde hem hierbij. Ook bij het verdere vervolg van de praktijkopleiding wordt Martijn intensief begeleid door Peter van der Wilk – die ook bij de diploma-uitreiking aanwezig was.

Wij feliciteren Martijn met zijn AA-diploma. Een vraag aan Martijn? Stuur een e-mail naar martijn@westlandaccountancy.nl. Felicitaties zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Back To Top