Skip to content

Martijn slaat een homerun: hij is afgestudeerd als Accountant Administratieconsulent

Wat een topprestatie! Met trots kunnen wij melden dat Martijn van der Zanden onlangs is afgestudeerd als Accountant Administratieconsulent. Reden om te proosten en Martijn op het medaillepodium te plaatsen.

Martijn is sinds 2017 werkzaam als Assistent Accountant en startte vrijwel meteen met de opleiding voor het behalen van zijn Accountants titel. Een mooie kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. Na een periode van hard werken heeft Martijn de beroepsopleiding AA met een dikke 8 als eindcijfer afgerond. Wij zijn blij dat Westland Accountancy als praktijkbegeleider een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit succes. Met veel plezier hebben wij Martijn gedurende zijn studieloopbaan begeleid en periodiek gerapporteerd aan de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Inmiddels is Martijn officieel ingeschreven in het accountantsregister en mag hij zijn accountantstitel voeren. Wat dit betekent voor onze klanten? Zij zullen op verschillende vlakken nóg beter worden geholpen door een volwaardig financieel professional. Bijvoorbeeld bij het optimaal inrichten van de organisatie, zodat financiële risico’s worden beheerst.

Back To Top