Skip to content

Nieuw! App voor salarisstroken en jaaropgave

Download de nieuwe Nmbrs ESS app
Met de Nmbrs ESS app hebben uw werknemers altijd en overal inzicht in persoonlijke gegevens. Loonstrook checken? Verlof aanvragen? En wanneer is een collega ook alweer jarig? Met de nieuwe overzichtelijke app hebben werknemers alles bij de hand. En daar profiteert u als werkgever ook weer van.

Download de Nmbrs app via uw App Store of Google Play en gebruik bij het aanmelden de domeinnaam: www.westlandaccountancy.nmbrs.nl/ 

Altijd inzicht in je verlof en laatste loonstrook via handige app

De Nmbrs® ESS (dit staat voor Employee Self Service) app is de mobiele versie van jouw medewerkerslogin voor salarisadministratie. Met deze app hebben medewerkers altijd en overal inzicht in persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van HR processen. Deze app heeft een totale nieuwe lay-out met een duidelijk verticaal menu.

Nmbrs® ESS app kent de volgende functionaliteiten:

  • Persoonlijke gegevens inzien
  • Aanvragen van verlof
  • Inzicht in jouw huidige verlofsaldo
  • Jouw laatste loonstrook bekijken
  • Inzicht in de verlofkalender van jouw collega’s
  • Mis nooit een verjaardag of afscheidsfeestje van een collega
  • Herladen met één druk op de knop
  • De mogelijk om bestanden van jouw camera of foto’s te uploaden

Declaraties indienen voor werknemers via de app

Met de app van Nmbrs kan je ook eenvoudig declaraties indienen. De tijd van bonnetjes verzamelen is voorbij. Als medewerker kan je eenvoudig en snel onkosten en kilometers declareren. Na goedkeuring van de manager en/of werkgever komt de bon en toelichting terug op de interactieve loonstrook.

De Nmbrs® Declaratiemodule geeft medewerkers en werkgevers veel beter inzicht in één van de meest arbeidsintensieve processen van een salarisadministratie. Er komen minder vragen van medewerkers en de salarisadministratie is minder tijd kwijt met het scannen en maken van de salarisstrook.

Download direct de handige NMBRS APP van Westland Accountancy

Vanaf heden is de geheel nieuwe versie van de Nmbrs® ESS app gratis te downloaden in de App Store® en in Google Play®.

Kosten van de APP voor salarisadministratie

De ESS app is gekoppeld aan het salarisadministratiepakket van Nmbrs® en kost €7,50 per werknemer per jaar. Neem voor vragen over salarisadministratie of deze mooie app contact op met onze HRM Coach Ingrid Suijkerbuijk-Duijvestijn.

 

Back To Top