Skip to content

Bob van der Gaag versterkt ons team: “Prestaties leveren en waarde toevoegen is wat mij drijft”

Vanuit ons streven om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen, zijn we verheugd om Bob van der Gaag te verwelkomen als een waardevolle aanvulling op ons (directie)team. Met een schat aan ervaring in de financiële wereld en een sterke focus op het adviseren van ondernemers, zal Bob als directielid een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van ons kantoor.

 

Met 22 jaar ervaring in de financiële sector, waaronder bij gerenommeerde organisaties zoals de Rabobank en Alfa Accountants en Adviseurs, heeft Bob ruime expertise opgebouwd in de advisering rondom strategie, beleid, financiering, overnames, sales en marketing. Als bedrijfskundige met een passie voor ondernemerschap, zet Bob zijn kennis graag in om ondernemers te adviseren en begeleiden. Zo ook bij de voormalige werkgevers VvAA in Utrecht en – dichterbij huis – als operationeel directeur bij Business People. “Mijn focus heeft altijd gelegen op het adviseren van ondernemers, zowel kleine als grote bedrijven,” stelt Bob enthousiast. “Ik geloof dat er binnen het mkb veel behoefte is aan strategisch en tactisch advies. Mijn kracht ligt in het helpen van ondernemers om meer uit hun bedrijf te halen, bedrijven te professionaliseren en het bedrijf op basis van heldere doelstellingen aan te sturen en daarmee vooruit te helpen.”

Bob: “Wat mij zo aanspreekt in Westland Accountancy is de sportieve mentaliteit en de prestatiegerichte aanpak, waarbij waarde creëren voor de klant bovenaan staat. De professionele uitstraling van het kantoor en de geavanceerde systemen die hier worden benut, komen vooruitstrevend op mij over, terwijl de sfeer op kantoor nog altijd prettig en laagdrempelig is.”

Het stokje overnemen

Vanwege de geleidelijke uitdiensttreding van een van onze eigenaren, Peter van der Wilk, neemt Bob de verantwoordelijkheden van hem over en zal zich hiermee richten op diverse vlakken: van externe vertegenwoordiging van ons accountancykantoor tot aan het begeleiden van financieringsaanvragen bij klanten. “Het opbouwen van een goede relatie met onze klanten is van het allergrootste belang,” vertelt Bob. “Als sparringpartner, wil ik hen ondersteunen met mijn kennis en ervaring om hun bedrijf te laten groeien.”

Binnen het directieteam werkt Bob nauw samen met de andere eigenaren: Paul Groenewegen, Ferry Zuiderwijk en – de onlangs toegetreden – Martijn van der Zanden. “We zijn ervan overtuigd dat we elkaar goed kunnen aanvullen vanuit onze verschillende achtergronden en ervaringen,” zegt Bob. “Samen grijpen we kansen om Westland Accountancy tegen de stroom in te laten ontwikkelen als zelfstandig kantoor.”

De komende tijd zal Bob zich inzetten om onze gewaardeerde klanten persoonlijk te leren kennen. Met Bob zijn expertise en de voortdurende inzet van ons hele team zullen we onze klanten blijven voorzien van persoonlijk en doeltreffend advies. Samen strategisch ondernemen, noemen we dat ook wel. Ons team kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

Lees verder over:

Back To Top