Skip to content

Martijn van der Zanden verbreedt speelveld binnen Westland Accountancy

Na zijn studie Accountancy ontwikkelde Martijn van der Zanden (28) zich verder tot een expert in zijn vakgebied en werd hij al snel medeverantwoordelijke op de samenstelafdeling, naast het managen van de kwaliteit binnen ons kantoor. Nu, na een carrière van zesenhalf jaar en met zijn AA-titel ruimschoots op zak, verbreedt de Naaldwijkse Martijn zijn speelveld binnen Westland Accountancy door toe te treden tot het directieteam.

Martijn houdt zich bezig met een breed scala aan taken, waaronder het opstellen, bespreken en aftekenen van jaarrekeningen. Als kwaliteitsmanager verliest hij de richtlijnen hierbij vanzelfsprekend geen seconde uit het oog. Naast een vergrote focus op kwaliteitsbepaling, brengt Martijn zijn nieuwe rol meer interne betrokkenheid met zich mee. “Ik ben blij dat ik mijn kwaliteiten als accountant kan inzetten voor de continuïteit van de organisatie,” benadrukt hij. “Als onderdeel van het directieteam draag ik nu bij aan de besluitvorming rondom diverse operationele, financiële en commerciële zaken. Deze rol biedt de mogelijkheid om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”

Recht op zijn doel af

Martijn is enthousiast over de visie en doelstellingen van Westland Accountancy, en is dan ook vastbesloten om bij te dragen aan de groei van ons kantoor en het behouden van de teamgerichte bedrijfscultuur waar we trots op zijn. “Onze visie is om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen, en dat op een laagdrempelig wijze,” benadrukt Martijn. “We willen iedereen binnen het team de kans geven om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Onze groei komt daarmee voort uit het benutten van onze eigen teamkwaliteiten en persoonlijke aandacht voor onze klanten.”

Met zijn passie voor het vak en zijn ambitie om zich te richten op kwaliteitsbeheer, belooft Martijn een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Westland Accountancy. Daar wenst ons team hem uiteraard veel succes en plezier mee!

Lees verder over:

Back To Top