Skip to content

Nieuwe collega Leonie voelt zich thuis in het ‘WA’-veld!

We stellen graag een nieuwe collega aan u voor: Leonie Elshof – van der Kooij. Zij maakte een carrière switch naar de functie als salarisadministrateur. Het was een flinke stap, maar Leonie voelde zich direct thuis bij Westland Accountancy. Door het volgen van een opleiding naast haar werk hoopt ze zich te ontwikkelen tot een sterspeelster. En daar hebben wij alle vertrouwen in!

Van beurzen en tentoonstellingen naar salarisadministratie met veel klantcontact

Leonie houdt zich bezig met loonstroken, loonaangiftes en beantwoordt als werkgeverscoach alle vragen die vanuit de klant hierbij komen kijken. Heel wat anders dan dat ze voorheen deed. Leonie: “Hiervoor was ik projectcoördinator voor diverse beurzen en tentoonstellingen. Dit heb ik 12 jaar lang gedaan en op een gegeven moment ging dit op de automatische piloot; ik was toe aan iets anders. Toen kwam Westland Accountancy op mijn pad nadat ik een vacature in de krant zag staan. Ik besloot om deze uitdaging aan te pakken!”

“Ik ging een hele andere kant op, maar heb daar zeker geen spijt van. Het is fijn om een uitdaging te hebben en dankzij goede begeleiding nieuwe dingen te leren in een heel andere tak van sport.”

Verder groeien bij Westland Accountancy door combinatie theorie en praktijk

Westland Accountancy geeft haar nu de mogelijkheid om de opleiding loonadministratie te volgen. De combinatie praktijk en theorie is nou eenmaal een fijne combinatie om verder te groeien. Leonie ondersteunt onze ervaren werkgeverscoach Ingrid.

Leonie: “Ik hou van de werkwijze van Westlandse bedrijven. Daarnaast vind ik het prettig om bij een wat kleiner bedrijf te werken met afwisselende taken. In de klantenkring heeft Westland Accountancy vrij bekende bedrijven uit de regio. Het is leuk om in de Westlandse wereld te blijven, je blijft je thuis voelen.”

Van het veld naar de baan

“Ik ben vaak op de tennisbaan te vinden, waarbij ik regelmatig wedstrijdjes speel. Als het dan een keer iets minder goed gaat is het natuurlijk wel jammer… maar over het algemeen is de combinatie sporten en de gezelligheid na afloop iets waar ik veel ontspanning uit haal!”

“Voorheen was ik als vrijwilliger ook betrokken bij de club, zo heb ik tien jaar lang het open toernooi georganiseerd, maar nu staat dit even op een lager pitje. Op dit moment ben ik alleen op de baan of aan de bar te vinden.”

 

Meer weten over onze kersverse collega? Stuur een e-mail naar leonie@westlandaccountancy.nl

 

Back To Top