Skip to content

Westland Accountancy Cup afgetrapt op 8 februari

Donderdag 8 februari barst de strijd om de Westland Accountancy Cup los! Op basis van de loting, die in november bij ons op kantoor plaatsvond, trappen VV Naaldwijk en Verburch het toernooi af. In het weekend volgen diverse spannende duels: Sportcub Monster tegen MVV’27 en Maasdijk tegen KMD.

Benieuwd welke Westlandse voetbalclubs het verder tegen elkaar opnemen in de achtste finales? Ontdek het in de krantenrubriek Westland Sport:

“Met de wedstrijd Naaldwijk – Verburch onder leiding van scheidsrechter Marcel Smit wordt donderdag 8 februari een begin gemaakt aan de wedstrijdenreeks van de eerste editie van het toernooi om de Westland Accountancy Cup. Het krijgt zaterdag op het complex van organisator Naaldwijk een vervolg met de duels SC Monster-MVV’27 onder leiding van Marcel Smit en Maasdijk-KMD, waar Robin Straub de leiding in handen heeft. MVV’27 is de verliezend finalist van vorig jaar en Maasdijk won de eerste editie in 1972.

Paul Groenewegen, Martijn van der Zanden, Ferry Zuiderwijk en Bob van der Gaag namen op het kantoor van Westland Accountancy aan de Boswoning 1 in Honselersdijk de loting voor hun rekening.

 

Sinds het 51ste seizoen draagt het voetbaltoernooi de naam Westland Accountancy Cup. Een eer om hoofdsponsor te zijn van dit regionale sportfenomeen.

Back To Top